SPECIALIST IN VERZEKERINGEN,

HYPOTHEKEN EN PENSIOENEN

SINDS 1992

SAMEN WERKEN AAN

ZEKERHEID VOOR ALLES

WAT U LIEF IS!

MOLENAAR 

VERZEKERINGEN

TEL. 053-4310900

Help mee strijden tegen mensenhandel en seksslavernij!

image_2014-09-14-1439_square

Rolf Molenaar gaat meelopen in de sponsorloop (halve marathon(21 km) – Griekenland (A21, 2-7 maart)) tegen mensenhandel en seksslavernij. Steun Rolf! Hieronder lees je er alles over:

Mensenhandel en seksslavernij ver van je bed? Echt niet!

Voor ons is Griekenland een heerlijke vakantiebestemming. Voor vele vluchtelingen is Griekenland echter de “deur” naar Europa. Via Bulgarije worden voornamelijk jonge meisjes van nauwelijks 12 jaar ontvoerd of via uitzendbureaus naar datzelfde Griekenland gesmokkeld, dikwijls onder valse voorwendselen. Meestal worden deze meisjes gedwongen tot seksslavernij. Per dag moeten zij dan wel veertig mannen behagen. Je zou denken dat dat wat naïeve meisjes zijn, maar niets is minder waar! 

Deze seksslavernij is een van de snelst groeiende en lucratieve wereldhandel. Illegaal natuurlijk, maar dat lijkt niemand te deren. Ieder meisje levert per dag veel geld op en degenen die deze handel op hun geweten hebben, lopen een kans van één op honderdduizend om gepakt te worden. De kans dat de betreffende meisjes worden gered, is helaas nog vele malen kleiner.

Voor deze meisjes wil ik mij graag inzetten. Dat doe ik natuurlijk niet zo maar, daar is namelijk een wereldwijde organisatie voor: A 21. Deze organisatie strijdt voor afschaffing van mensenhandel en voor afschaffing van menselijke uitbuiting in de 21e eeuw. Op de website www.theA21campaign.org is hierover veel meer informatie te vinden. Kijk ook naar de volgende video:

Met de mannenbeweging de 4 Musketiers ga ik de halve marathon lopen van Bulgarije naar Griekenland, precies over de grens waarover vele meisjes worden gesmokkeld.

Je kunt mij sponsoren! Met al het opgehaalde geld kunnen de meisjes vluchten naar safehouses, ze kunnen kleding krijgen, worden begeleid met traumaverwerking en ze kunnen zelfs een opleiding volgen om een nieuw leven te beginnen. Weet dat je gift aftrekbaar is voor de belasting (40%), dus je kunt gerust veel geven!

De slachtoffers zijn het meest geholpen met een maandelijkse bijdrage van € 21,= voor tenminste drie jaar (na aftrek van belastingen € 12,= per maand). Maar andere bijdragen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Ik wil graag minimaal € 10.000,= vóór maart 2015 bij elkaar gespaard hebben. Voor maandelijkse giften zijn er eenvoudige machtigingsformulieren. Maandelijkse bijdragen van € 21,=, gangbaar voor 3 jaar, gelden voor € 756,=, in mijn doel om het minimale bedrag te halen. Stuur me een e-mail en ik zorg ervoor dat je een dergelijk formulier ontvangt. Met iDeal kun je ook eenvoudig een bijdrage storten. Een bijdrage storten? Klik dan hier. Via de knop Doneer word je doorgeleid naar je bank.

Wil je van alles op de hoogte blijven, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je meer informatie over mijn bijdrage? Bel me gerust (06-22404595) of stuur een e-mail naar rolf@molenaarisverzekerdresultaat.nl.

Laat je hart spreken; geef!

Alvast mijn hartelijke dank voor je steun!

Rolf Molenaar.