SPECIALIST IN VERZEKERINGEN,

HYPOTHEKEN EN PENSIOENEN

SINDS 1992

SAMEN WERKEN AAN

ZEKERHEID VOOR ALLES

WAT U LIEF IS!

MOLENAAR 

VERZEKERINGEN

TEL. 053-4310900

Beleggen: Wij helpen u graag!

De mogelijkheden zijn legio. We adviseren u graag. Wilt u in fondsen beleggen? Dan gaan we met u aan tafel kijken naar termijnen, risico’s en mogelijke opbrengsten.

Hoe meer risico u durft te lopen, hoe groter de kans is op een goede opbrengst op lange termijn. Ook rechtstreeks op de beurs beleggen is via ons kantoor mogelijk. We werken via betrouwbare ‘private bankers’.

Beleggen: Passend in uw financiële plaatje

Uw financiële situatie en uw wensen voor de toekomst spelen beide mee bij het uitstippelen van een route. Met een stappenplan kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we een passende combinatie. Bij beleggingen kunt u risico’s lopen! Klik hier om de verschillende risicoprofielen te bekijken.

Beleggingshypotheken

Door hier te klikken komt u op de informatiepagina over (beleggings)hypotheken.

Kosten van beleggingsverzekeringen

In de media is er al veel aandacht besteed aan de kosten van beleggingsverzekeringen. Voor nadere informatie en/of u een dergelijke polis heeft verwijzen wij u naar ons klachten-instituut  kifid.nl (rechtsbovenaan bij lijst verzekeringen). Is dit onduidelijk, dan helpen wij u graag. Gezien een mogelijke compensatieregeling is het op dit moment meestal niet verstandig om te stoppen met de polis of deze af te kopen. Om voor een mogelijke compensatie in aanmerking te komen is het raadzaam om nu:

Op onze pagina downloads vindt u diverse artikelen over de woekerpolissen.

Meer weten over beleggingen?

Stel hier u vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U bent ook welkom op ons kantoor!

Belangrijke informatie over beleggingen

Begin chat
Hulp nodig?
Goedendag,

Waarmee kunnen we u helpen?